Onderdeel van een dynamisch team

Klaar voor een nieuwe (technische) stap? Word deel van ons betrokken en ambitieuze team bij Technisch Beheer Nederland.

Samen werken aan beter technisch beheer

Wil jij onderdeel uitmaken van een betrokken en ambitieus team dat is gespecialiseerd in technisch beheer en onderhoud voor installaties? Bij Technisch Beheer Nederland kan dat. Met onze persoonlijke aanpak en flexibele dienstverlening bieden we maatwerk voor elke situatie. Wij denken mee en gaan verder waar anderen stoppen. Dat doen we niet alleen, maar samen.

Geef je carrière een boost

Bij Technisch Beheer Nederland geloven we in voortdurende ontwikkeling en groei. Vanaf het moment dat je bij ons start, bieden we uitgebreide mogelijkheden voor training, opleiding en professionele ontwikkeling. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al ervaring hebt, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren en je grenzen te verleggen. Spring in het diepe en kom een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze diensten

beheer

Beheer en onderhoud

Van alle soorten technische installaties
inspecties

Inspecties

Toezicht en beheer van elektrotechnische installaties
projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z

duurzaam

Duurzame installaties

Oog voor milieu en duurzame innovatie

De verhalen

Jouw energiezuinige thuis

Bij Technisch Beheer Nederland werk jij niet alleen aan het beheren van duurzame installaties, maar geniet je er zelf ook van. Ons hoofdkantoor ‘De Curve’ in IJsselstein is namelijk één van de comfortabelste en energiezuinigste gebouwen uit de regio. In 2018 zijn we zelfs uitgeroepen tot Kantoorgebouw van het Jaar.

Ook in Rotterdam bij ‘De Cube’ bieden we jou een comfortabele werkplek met efficiënte verwarming en koeling, dankzij een warmtepomp, klimaatplafond en zonnepanelen. Zo kies je niet alleen een werkplek die goed is voor het milieu, maar ook voor jouw welzijn en comfort. 

Het team

Bij ons werk je in een contractteam dat bestaat uit een contractbeheerder, werkvoorbereider(s), een servicecoördinator en verschillende technici. Ieder team werkt samen met veelal vaste opdrachtgevers die passen bij de portefeuille. Zo bouw je een persoonlijke band op en kan je snel schakelen als dit nodig is. 

Nu al fan?

Volg ons op de voet via Facebook  en via LinkedIn  of bekijk ons YouTube  kanaal