Over Technisch Beheer Nederland

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Maak kennis

Wij zijn een professionele organisatie met een brede technische kennis die service hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken in contractteams waarbij u altijd te maken heeft met een vast aanspreekpunt.

We werken graag nauw samen met onze klanten en streven naar een langdurige en prettige relatie. Door onze klantgerichtheid, persoonlijke benadering en korte communicatielijnen kunnen we snel opdrachten uitvoeren en adviezen opstellen. Altijd toegesneden op uw specifieke situatie en persoonlijke wensen.

De Curve

Ons hoofdkantoor De Curve bevindt zich in IJsselstein. De Curve, is een duurzaam, vooruitstrevend en comfortabel gebouw. Zo wekt het volledig zijn eigen stroom op met zonnepanelen en zorgt het mossedumdak voor een betere infiltratie van het regenwater. De CO₂-gestuurde zoneluchtbehandeling en aanwezigheidsdetectors voor de verlichting zorgen er daarnaast voor dat er geen energie verspild wordt en het gebouw energielabel A+++ draagt.

Duurzame werkplek

Ook aan de binnenkant zijn de duurzame installaties goed zichtbaar en de hoge glazen gevels zorgen de gehele dag voor een flinke dosis gezond daglicht! Verder kan je genieten van échte Technisch Beheer Nederland honing uit de bijenkasten op het dak. De Curve is dus niet voor niets Kantoorgebouw van het Jaar 2018.

slide 02

De Cube

De Cube is ons kantoor in Rotterdam. Ook dit gebouw wordt gekenmerkt door zijn duurzame installaties en moderne uitstraling. Zo wekken de zonnepanelen energie op die de warmtepompen van elektriciteit voorzien. Deze warmtepompen verzorgen via de klimaatplafons de verwarming en de koeling in het gehele gebouw.

Moderne omgeving

Daarnaast is alle ledverlichting voorzien van aanwezigheidsdetectors waardoor er geen energie wordt verspild. Het gebouw draagt daarom ook energielabel A en vormt een moderne en eigentijdse werkplek voor Technisch Beheer Nederland.

Onze mensen

Wij werken in contractteams die bestaan uit een contractbeheerder, een werkvoorbereider, een servicecoördinator en verschillende technici. We zorgen ervoor dat alle teams goed passen bij de klanten die ze bedienen en we zorgen ervoor dat alle medewerkers goed bij elkaar passen.

Pas jij ook in een van onze teams? Bekijk dan onze vacatures op de werkenbij website.