Over Technisch Beheer Nederland

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Maak kennis

Wij zijn een professionele organisatie met een brede technische kennis die service hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken in contractteams waarbij u altijd te maken heeft met een vast aanspreekpunt. 

We werken graag nauw samen met onze klanten en streven naar een langdurige en prettige relatie. Door onze klantgerichtheid, persoonlijke benadering en korte communicatielijnen kunnen we snel opdrachten uitvoeren en adviezen opstellen. Altijd toegesneden op uw specifieke situatie en persoonlijke wensen.

De Curve

Ons kantoor in IJsselstein, De Curve, is het meest duurzame gebouw van de regio Utrecht. Het werd bovendien in 2018 verkozen tot Kantoorgebouw van het Jaar.

Duurzaam

De Curve wekt volledig zijn eigen stroom op met zonnepanelen. Het mossedumdak zorgt voor een betere infiltratie van het regenwater en de CO₂-gestuurde zoneluchtbehandeling en aanwezigheidsdetectors voor de verlichting zorgen ervoor dat er geen energie verspild wordt.

Baken van eigentijdse architectuur

Transparantie was het uitgangspunt voor EVA Architecten bij het ontwerp van De Curve. De onderbouwing van de onmiskenbare esthetische kwaliteiten van ons kantoor laten we over aan de architecten zelf: 'de volledig glazen gevel zonder stijlen maximaliseert zicht en lichttoetreding. De vorm van het gebouw volgt in de basis de bestaande rooilijn van de naastgelegen panden, de gevel springt naar binnen en buiten waar een verbijzondering gevraagd wordt door programma of functie'.

Onze mensen

Wij werken in contractteams die bestaan uit een contractbeheerder, een werkvoorbereider, een servicecoördinator en verschillende technici. We zorgen ervoor dat alle teams goed passen bij de klanten die ze bedienen en we zorgen ervoor dat alle medewerkers goed bij elkaar passen. 

Pas jij ook in een van onze teams? Bekijk dan onze vacatures op de werkenbij website.

Werken bij TBN