Technische Installaties

Technisch Beheer Nederland heeft ruime ervaring met het onderhouden en beheren van technische installaties, brede technische kennis in huis en een uitgebreide dienstverlening.
beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle soorten technische installaties

Technisch Beheer Nederland onderhoudt en beheert alle soorten technische installaties en geeft deskundig, onafhankelijk advies over energieverbruik en vervangingsinvesteringen. Wij voeren preventief of correctief onderhoud uit, desgewenst aan de hand van een meerjarig onderhoudsplan. Voor modificaties en renovatie-aanpassingen kunt u ook bij ons terecht. Wij bewaken bovendien de certificeringen en verzorgen de storingsopvolging. Ons storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Inspecties

Toezicht en beheer van elektrotechnische installaties

Wij nemen graag de zorg uit handen voor het toezicht en beheer van uw elektrotechnische installaties. Onze mensen zijn gekwalificeerd om alle nodige inspecties uit te voeren, volgens de Europese normen NEN-EN 50110 en NEN 3140 2011. Daarnaast voeren wij thermografische inspecties uit om te controleren of uw installaties niet te veel warmte afgeven. Dit gebeurt contactloos en onder belasting, zodat u er geen hinder van ondervindt. Zo bent u verzekerd van goed gecontroleerde, veilige elektrotechnische installaties.

Projectbegeleiding

Van A tot Z

Wanneer wij de projectbegeleiding voor onze rekening nemen dan zorgen wij ervoor dat we binnen de gestelde periode en binnen het afgesproken budget het beoogde doel behalen. Daarvoor werken wij intensief samen met alle betrokken partijen en de diverse disciplines. Wij bewaken de financiën en coördineren de algehele voortgang van het project. Wij werken bovendien in vaste teams, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde mensen.

Duurzame installaties

Oog voor milieu en innovatie

Technisch Beheer Nederland handelt te allen tijde omgevingsbewust door innovatief en duurzaam te ondernemen. We bekijken graag samen met u waar we duurzame technieken kunnen toepassen die aansluiten bij uw specifieke situatie zodat u op een verantwoorde wijze optimaal rendement haalt uit uw installatie. Een duurzame installatie is zuiniger in gebruik, milieuvriendelijker door de verminderde CO2-uitstoot en economisch voordeliger, op de korte en zeker op de lange termijn.
duurzame installaties

Op zoek naar een duurzame partner?

Wij denken graag met u mee over oplossingen die bijdragen aan een veilige, energiezuinige en comfortabele leef- en werkomgeving.