Vera Dekker

Contractbeheerder

Onderdeel van een dynamisch team

Vera Dekker reisde de hele wereld over, voordat ze neerstreek in IJsselstein om eerst als werkvoorbereider en daarna als contractbeheerder aan de slag te gaan bij Technisch Beheer Nederland. Tijdens haar reis streek ze onder andere neer in Peru, Bolivia, India, Nepal, Thailand, Maleisië en Indonesië. Met al die ervaringen en een diploma Hogere Installatietechniek Werktuigkunde op zak, had ze overal aan de slag gekund! Wat gaf de doorslag om uiteindelijk te kiezen voor Technisch Beheer Nederland?

“Ik was bewust op zoek naar een klein, jong bedrijf met een platte organisatiestructuur en veel doorgroeimogelijkheden”, antwoordt Vera helder. “Als iemand met een technische achtergrond had ik inderdaad veel mogelijkheden en daarom had ik duidelijke eisen neergelegd bij mijn recruiter. Daar heeft hij destijds absoluut gehoor aan gegeven.”

 

Eigen ideeën inbrengen

Voordat Vera aan de slag ging bij Technisch Beheer Nederland nam ze eerst deel aan de meeloopdag, net zoals elke andere sollicitant. Op die dag maak je kennis met je toekomstige werkzaamheden en wordt onderzocht of er een klik is met je potentiële, nieuwe collega’s. “Wat mij op de meeloopdag vooral opviel was de sfeer. Hier is iedereen gelijk en je kunt je eigen ideeën zonder problemen inbrengen. Je bent geen ‘poppetje’, maar je bent onderdeel van een team. Als iemand die in de techniek werkt kun je bij veel verschillende organisaties aan de slag, dus dan wordt de sfeer en de mensen die er werken doorslaggevende factoren. Dat zit bij Technisch Beheer Nederland wel goed.

Tijdens de eerste werkdagen van Vera werd ze direct opgenomen in de groep en daarmee kreeg ze de bevestiging dat ze de juiste keuze had gemaakt. Dat komt volgens haar onder meer door de opzet van de organisatie: “Het bedrijf is niet zo groot en daardoor kom je iedereen meerdere keren per dag tegen. Je hebt veel contact met je team en we gaan allemaal voor hetzelfde doel. Daarnaast is er ruimte om met elkaar te spreken over ieders privésituatie. Zo leer je elkaar kennen, leer je wat iemands sterke en zwakke punten zijn en zo weet je wie je moet bellen in een bepaalde situatie.”

"Ik was bewust op zoek naar een klein en jong bedrijf met een platte organisatiestructuur met veel doorgroeimogelijkheden."

Ambities

Waar Vera zich als werkvoorbereider eerst bezighield met het onderhoud en de projecten, is ze sinds kort doorgegroeid naar de rol van contractbeheerder. Hierbij is zij verantwoordelijk voor tevreden en blije klanten. “Ik zorg ervoor dat de klanten op technisch gebied volledig worden ontzorgd in en rondom hun vastgoed. Zo focus ik mij nu meer op de sociale relaties en de verbintenis tussen de klanten en het team.” Tegelijkertijd is en blijft ze bezig om haar horizon bij Technisch Beheer Nederland te verbreden

“Het doel is om de beste contractbeheerder te worden die ik maar kan zijn”, maakt ze haar ambities kenbaar. Dat is voor Vera pas gelukt als ze onnodig is en alles aan haar team kan overdragen. Daarnaast gelooft ze in een goede basis. Met straks een nieuw team aan haar zijde wil ze groeien in aantal en ook in de kwaliteit van haar werkzaamheden. “Ik geloof dat als er een goede basis staat, resultaat vanzelf zal volgen. Die ambities heb ik zelf en mijn team straks ook. Jezelf ontwikkelen en groeien binnen je functie is en blijft daarbij ontzettend belangrijk.”

Die eigenschap kenmerkt niet alleen Vera, maar het hele team van Technisch Beheer Nederland. Een divers team met veel verstand van techniek waarbij iedereen openstaat voor nieuwe ideeën en gedreven is om beter te worden. Tegelijkertijd wordt die ruimte ook geboden en ondersteund met behulp van opleidingen.