Maak kennis met je collega's

Onze collega’s zijn allemaal anders. Toch hebben ze elkaar gevonden in een gezamenlijke passie voor techniek en de ambitie om samen iets moois te maken. Ben jij benieuwd of jij ook past binnen ons team? Lees dan de verhalen hieronder en oordeel zelf.

Servicecoördinator

Jacqueline Houdijk

‘Het werk wat ik nu doe, dat vind ik gewoon superleuk’, zegt Jacqueline Houdijk in het moderne kantoor in IJsselstein waar ze dagelijks werkt. ‘Als ik dit mag blijven doen dan ben ik dankbaar.’

Servicetechnicus Werktuigkunde

Roy Verweij

Roy Verweij begon ooit als kok maar besloot na twaalf jaar in de horeca dat het tijd was voor verandering. Hij liet zich via de avondschool omscholen tot servicemonteur, bleef zichzelf ontwikkelen en tien jaar later trad hij in dienst als Servicetechnicus werktuigkunde bij Technisch Beheer Nederland.

Objecttechnicus

Jan Braas

In een modern sportcentrum met zwembad in Raalte werkt alles zoals het zou moeten werken.Dat lijkt vanzelfsprekend maar wat de bezoekers van het zwembad zich niet realiseren is dat onder hun voeten Jan Braas ervoor zorgt dat alle installaties functioneren zoals ze horen te functioneren.

Contractbeheerder

Vera Dekker

Vera Dekker reisde de hele wereld over, voordat ze neerstreek in IJsselstein om eerst als werkvoorbereider en daarna als contractbeheerder aan de slag te gaan bij Technisch Beheer Nederland. Tijdens haar reis streek ze onder andere neer in Peru, Bolivia, India, Nepal, Thailand, Maleisië en Indonesië. Met al die ervaringen en een diploma Hogere Installatietechniek Werktuigkunde op zak, had ze overal aan de slag gekund! Wat gaf de doorslag om uiteindelijk te kiezen voor Technisch Beheer Nederland?

Beelden zeggen meer dan woorden