Servicetechnicus
Elektrotechniek

Wil jij werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals A’DAM Toren en Rituals? Ons team is op zoek naar een Servicetechnicus Elektrotechniek in Utrecht of Rotterdam. Je lost elektrotechnische storingen op en houd de installaties van onze opdrachtgevers in topconditie. Verder draag je bij aan het verduurzamen van de installaties, zodat deze efficiënter worden en bijdragen aan een schonere toekomst.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een veelzijdige en technisch uitdagende baan in een levendig bedrijf met leuke collega’s. Daarbij krijg je de kans om aan mooie en innovatieve technische installaties te werken. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke groei en bieden verschillende kansen zodat jij jezelf optimaal kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Klinkt dit goed?

Herken jij jezelf in dit profiel? En heb je een MTS/MBO (niveau 4) diploma, samen met twee jaar ervaring in een soortgelijke rol? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Over ons

Bij Technisch Beheer Nederland nemen we de zorg en het onderhoud van geavanceerde duurzame installaties in gebouwen op ons. Denk hierbij aan sportcomplexen, zwembaden, grote milieuvriendelijke kantoorgebouwen, hotels, scholen en zorginstellingen. Ons team werkt met de meest recente technieken, en we groeien snel. Hierdoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Verhalen van collega's

Solliciteer op deze vacature

Curiculum Vitae (optioneel)

Heb je vragen?

Heb je een vraag over deze functie? Onze recruiter Barry staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken!