Contractbeheerder

Jouw passie voor technisch beheer en teamleiderschap combineren? Wij zijn op zoek naar een Contractbeheerder in Utrecht of Rotterdam. In de functie van Contractbeheerder bij Technisch Beheer Nederland, werk je samen met jouw team aan het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers op het gebied van technisch beheer in en rondom hun vastgoed. Je brengt niet alleen ervaring mee, maar ook een gevoel van verantwoordelijkheid en aandacht voor kwaliteit.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een veelzijdige en technisch uitdagende baan in een levendig bedrijf met leuke collega’s. Daarbij krijg je de kans om aan mooie en innovatieve technische installaties te werken. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke groei en bieden verschillende kansen zodat jij jezelf optimaal kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Klinkt dit goed?

Heb je een  afgeronde MBO-opleiding die relevant is voor dit vakgebied, aangevuld met kennis van elektrotechniek en werktuigkundige installaties? En beschik je over enige ervaring in het technisch beheren van vastgoed, gecombineerd met commerciële vaardigheden? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Over ons

Bij Technisch Beheer Nederland nemen we de zorg en het onderhoud van geavanceerde duurzame installaties in gebouwen op ons. Denk hierbij aan sportcomplexen, zwembaden, grote milieuvriendelijke kantoorgebouwen, hotels, scholen en zorginstellingen. Ons team werkt met de meest recente technieken, en we groeien snel. Hierdoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Verhalen van collega's

Solliciteer op deze vacature

Curiculum Vitae (optioneel)

Heb je vragen?

Heb je een vraag over deze functie? Onze recruiter Barry staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken!