Werkvoorbereider Service

Op zoek naar een functie waarin jouw organisatorische talent echt tot zijn recht komt? We zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider Service om ons team in Utrecht of Rotterdam te versterken. Als Werkvoorbereider bij Technisch Beheer Nederland verzorg je de planning en werkvoorbereiding, zodat beheer-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden vlekkeloos verlopen. Je bent het centrale aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, waaronder vastgoedmanagers van zorginstellingen, zwembaden en kantoorpanden.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een veelzijdige en technisch uitdagende baan in een levendig bedrijf met leuke collega’s. Daarbij krijg je de kans om aan mooie en innovatieve technische installaties te werken. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke groei en bieden verschillende kansen zodat jij jezelf optimaal kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Klinkt dit goed?

Heb je een afgeronde technische MBO-opleiding en kennis van werktuigkundige en/of elektrotechnische installaties? Heb jij daarnaast ervaring als Werkvoorbereider in de service & onderhoud? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Over ons

Bij Technisch Beheer Nederland nemen we de zorg en het onderhoud van geavanceerde duurzame installaties in gebouwen op ons. Denk hierbij aan sportcomplexen, zwembaden, grote milieuvriendelijke kantoorgebouwen, hotels, scholen en zorginstellingen. Ons team werkt met de meest recente technieken en we groeien snel. Hierdoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Verhalen van collega's

Solliciteer op deze vacature

Curiculum Vitae (optioneel)

Heb je vragen?

Heb je een vraag over deze functie? Onze recruiter Barry staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken!