Storing melden?
Bel: 088 - 88 20 222

Wij? Wij faciliteren!

Technisch Beheer Nederland is een onafhankelijke organisatie en een deskundige als het gaat om onderhoud en beheer van technische installaties. Als technisch dienstverlener nemen wij alles op het gebied van technisch onderhoud uit handen. Door onze klantgerichtheid, persoonlijke benadering en korte communicatielijnen kunnen we snel en flexibel opdrachten uitvoeren en adviezen opstellen, toegesneden op uw specifieke situatie en persoonlijke wensen. Dienstverlening op maat.

Onze kernwaarden

Technisch Beheer Nederland is een betrouwbare en integere partner bij al uw technische installaties. Op een professionele en economisch verantwoorde wijze faciliteren wij alle technische en organisatorische aspecten zodat uw huisvesting gedurende een vastgestelde periode aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Wij werken hiervoor nauw samen met onze klanten en streven naar een langdurige, prettige relatie. Technisch Beheer Nederland handelt te allen tijde omgevingsbewust door innovatief en duurzaam te ondernemen.

Ons logo

In het beeldmerk van het logo staan een aantal kernelementen centraal. De belangrijkste elementen zijn: het verbinden van mensen, het ontzorgen en het faciliteren van diensten op technisch gebied. De verbinding/draaiing van lijnen in het beeldmerk geeft naast ontwikkeling ook techniek weer. Het zorgt voor een continue beweging en schakeling van de kernelementen. Het beeldmerk oogt door de vorm en kleurgebruik fris, helder en innovatief. De kleuren blauw en groen voeren de boventoon in het logo.
Blauw staat symbool voor professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Groen staat symbool voor toekomst en duurzaamheid. Deze verschillende kleuren symboliseren de diversiteit van mensen en diensten, die door verbinding met elkaar, beweging en groei kunnen bewerkstelligen.

Onze service

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Om het comfort te vergroten en een totaalpakket te kunnen bieden aan onze klant, hebben wij een uitgebreide dienstverlening met een brede technische kennis. Onze service rijkt ook buiten kantooruren. Voor urgente storingen is Technisch Beheer Nederland zelfs 24 uur per dag bereikbaar via het vaste storingsnummer: 088 - 8820 222.

TBN in de praktijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Contractteams
  • Brede kennis
  • Moderne communicatie
  • 24/7 storingsservice