Storing melden?
Bel: 088 - 88 20 222

Collega's vertellen

De medewerkers van Technisch Beheer Nederland staan bij ons beter bekend als TBN’ers. Als TBN’er ben je deskundig in jouw vakgebied, aanspreekbaar voor collega’s, sta je stevig in je schoenen en beschik je over een gezonde dosis humor.

In onderstaande interviews lees je over onze ervaringen.

Willem - Objecttechnicus

De functie van objecttechnicus biedt veel uitdaging. Naast het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen ben je als objecttechnicus ook het aanspreekpunt op locatie en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op jouw locaties. Technisch Beheer Nederland biedt volledig beheer waardoor de werkzaamheden divers zijn en elke dag anders is. Lees meer

Binnen de functie heb je veel zelfstandigheid. Er wordt door collega’s en het management veel waarde gehecht aan de input die men vanuit de buitendienst levert. Als je ideeën hebt hoe iets beter kan dan wordt hier naar geluisterd en wordt hier ook concreet iets mee gedaan.

Het is een leuke werkplek met een zeer gezellig team!

 

Erik - Werkvoorbereider

Technisch Beheer Nederland is een organisatie waarbij de communicatie gemakkelijk en laagdrempelig is. Er is sprake van een teamgevoel, iedereen is bereid om een ander te helpen. Lees meer

Binnen de organisatie wordt er gekeken naar elk individu. Niet alleen wordt er een luisterend oor geboden voor ideeën en initiatieven, er wordt ook meegedacht in persoonlijke ontwikkeling en de inzet van jouw persoonlijke kwaliteiten.

Er is veel vrijheid binnen het uitoefenen van je functie, er wordt vertrouwd op de kunde van de medewerkers. Ten slotte, als je ergens spaak loopt is er altijd een collega bereid een helpende hand te bieden.

 

Gini - Contractadministratie

De contractadministratie functioneert als spil binnen de organisatie, er is veel diversiteit in de werkzaamheden die bij deze functie komen kijken. Binnen de organisatie is sprake van een horizontale organisatiestructuur, iedereen levert een bijdrage aan het succes, toekijken of alleen kritiek uiten is niet acceptabel. De ondersteuning die wordt geboden aan de contractteams wordt altijd zeer door hen gewaardeerd wat het erg leuk maakt om binnen ons team te werken. Lees meer

Naast de goede werksfeer organiseren we met regelmaat leuke activiteiten. Dit gaat van een kerstontbijt tot borrels, uitjes of een weekendje weg. Binnenkort nemen we intrek in onze nieuwe locatie. Het kantoor is ingericht zoals wij graag werken, een goed georganiseerde werkplek met een sfeervolle zithoek en dakterras voor een stukje gezelligheid.

 

Marjolein - Servicecoördinator

De functie van servicecoördinator is een hele afwisselende en uitdagende functie. Geen enkele dag is hetzelfde. Je bent voor allerlei kanalen het eerste aanspreekpunt, je fungeert als spil tussen leveranciers, monteurs en klanten. Lees meer

Het is leuk om bij een jonge en groeiende organisatie te werken. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen. Ik kijk er naar uit om naar ons mooie nieuwe pand te verhuizen. Verder heb ik hele leuke collega’s en is er een gezellige sfeer!

 

Andries - Contractbeheerder

Als contractbeheerder heb je veel contact met klanten. Binnen onze organisatie word er gewerkt met vaste teams. De klant krijgt één vast aanspreekpunt. Dit mes snijd aan twee kanten, ook wij hebben contact met telkens dezelfde personen. Dit geeft de mogelijkheid om te werken aan een persoonlijke relatie. Lees meer

Het beheren van een locatie heeft geen opleverdatum zoals bijvoorbeeld projectmatig werk. Wij van Technisch Beheer Nederland gaan altijd voor een lange termijn relatie. Als dan bijvoorbeeld dankzij ons advies of onze projectbegeleiding de werkomgeving is verbeterd geeft dat de samenwerking een boost!

De organisatie heeft een platte structuur en er zijn korte communicatielijnen, dit werkt prettig. Hierdoor kunnen we de klant goed bedienen en ik geniet van tevreden klanten.